Over Label '93

Het gezicht achter Label '93

 

Margo hier, het gezicht achter Label '93. Ik ben 30 jaar. Samen met mijn vriend en onze hond, Fien, woon ik in Oirschot. Een gezellig dorpje in Noord - Brabant. Naast dit creatief bedrijfje werk ik nog fulltime in de winkel van een patisserie bij mij in het dorp. In mijn vrije uren ben ik veel voor Label '93 bezig, wandel ik graag en doe ik graag leuke dingen met mijn vriend en vriendinnen. 

Het ontstaan van Label '93

In 2020, toen nog werkend in de horeca kwam ik door de eerste lock down veel thuis te zitten. We hadden wel enkele klusjes/karweitjes die we konden doen op het werk, maar week vullend was dit zeker niet. In deze periode sprak ik ook met een van mijn vriendinnen af om te gaan leren haken. Gewoon zomaar, omdat het me leuk leek en ik altijd wel graag creatief bezig ben. Na die ene middag ging dat haken natuurlijk nog niet van harte, dus er werden nog vele youtube-filmpjes bekeken. Toen ik het eenmaal onder de knie had, ben ik opzoek gegaan naar leuke patronen. Deze had ik al snel gevonden. 

Waarom nu baby speeltjes/accessoires haken?

Ik vind ze er heel schattig uit zien, haha. En hoewel wij zelf nog geen kinderen hebben, merkte ik in mijn omgeving wel dat ik steeds vaker opzoek moest gaan naar een kraamcadeautje.

Dit liep vaak uit op het zelfde cadeau, een cadeaubon of een kledingstuk waarvan je dan maar hoopte dat de ouders het net zo leuk of schattig vinden als ik dat deed. 

 

 

 

 

 

Betekenis Label '93

Op alle producten die ik maak zet ik mijn naam (label) op. Omdat ik ben begonnen met het haken van kraamcadeautjes vond ik de verwijzing naar mijn geboortejaar (1993) wel toepasselijk.