Levertijden & verzenden

 

Bestelprocedure

De bestelling gaat via de webshop of anders indien dit met Label '93 is afgesproken. De bestelling wordt behandeld als de betaling binnen is. Als de bestelling binnen is gekomen ontvang je een mail met de bevestiging daarvan. Let op! Deze kan in de ongewenste mailbox komen.

 

Levertijd

Label '93 streeft er naar om alles binnen 1 tot 2 werkdagen te leveren (de tijd voor verzending wordt niet meegerekend). Mocht Label '93 een langere levertijd hebben dan wordt dit overlegd met de klant. Dit komt doordat alles met de hand gemaakt wordt. Daarnaast is het ook afhankelijk van de grote van de opdracht of bestelling.

Heb je een product op een specifieke datum nodig? Laat dit dan weten tijdens het afronden van de bestelling in het opmerkingen vak.

 

Verzending

De verzending gebeurd op basis van de gewicht. De verzendkosten beginnen bij €1,10 in een envelop tot maximaal €6,95.

Er kan ten alle tijden gekozen worden voor de mogelijkheid van een brievenbuspakketje met track and trace, de kosten hiervan zijn €4,95.

De verzend mogelijkheden zijn:

  • Verzending via PostNL in Nederland 

  • Gratis afhalen in Oirschot, Noord-Brabant

 

Aansprakelijkheid

Label '93 is niet aansprakelijk voor fouten van PostNL.

Wel wordt er in overleg gekeken naar een mogelijke en passende oplossing. Vul hiervoor het contactformulier in of stuur een mail naar info@label93.nl.